Dj Output

De platenblender voor al uw muzieksmaken.Biografie

Dj Output, waar komt deze naam eigenlijk vandaan? Heel simpel, zijn naam is Cas van de (Out)Put. 22 jaar, Jong volwassen, maar wel oud genoeg om aan te voelen wat het publiek wil!
Aanvoelen en draaien wat het publiek wil, maar heeft hij dan geen eigen stijl? Ja en nee! Allround is waarop hij ingesteld is.
Vroeger hield hij al van alle muziek en dat hebben zijn ouders en vrienden geweten... Hij kon alleen maar over muziek praten of meezingen met de beste
 hits. Als hij een dag zonder muziek zat, was het echt bijzonder...             

Hoe het allemaal begon?
In 2010 realiseerde hij dat hij iets wilde met muziek, maar wat dan? Drummen vond hij leuk! Eén jaar heeft hij dit volgehouden, echter wilde hij al snel achter een paneel staan! Hij startte met een klein paneeltje van Hercules en hij was smoorverliefd op dat apparaat. Dagen lang oefenen en uitproberen! Zijn ouders hebben hem alleen gezien voor het eten in die tijd en zelfs dat vergat hij af en toe. Al snel wilde hij een groter paneel. Zal je dat wel doen Cas? Ja, hij wist het zeker! Dit wordt zijn passie.
Hij begon te draaien bij vrienden en kennissen. Zo Cas! Je moet er echt mee doorgaan, je kunt het best goed. Best goed? Opbouwende kritiek was en is eerder welkom en hij wil het echt goed kunnen. Alles moest steeds beter! Bij zijn mixtapes hoorde hij elke keer een kritiekpunt die eruit moest. Voordat hij ergens anders wilde draaien, heeft hij een jaar lang geoefend! Het eerste feest waar hij mocht draaien... vergeet hij nooit meer!

Wat maakt hem anders?
Doorzetten, kritisch blijven en een eigen draaistijl hebben. Drie hele belangrijke aspecten!
Mixen van vele verschillende muziekstijlen, dat is zijn passie. Er mag op geen één moment een stilte vallen en het switchen tussen de verschillende genres moet ook vloeiend gebeuren. Geld is maar geld, een feestje bouwen, uw wensen vervullen, iedereen tevreden houden en vooral genieten is toch het meest belangrijke. Cas komt uit Brabant, het zal u daarom vast niet verbazen dat Carnaval ook een grote passie van hem is. Cas zorgt ervoor dat switchen tussen de muziekgenres vlekkeloos verloopt met af en toe gebruik van de microfoon. 

Toekomstplannen?
Verschillende doelen zijn al behaald. Het harde werken heeft hiervoor gezorgd.
Deze successen smaken naar meer en meer... Uiteindelijk wil hij met zijn eigen muziek naar grote festivals! Aan die weg wordt continu hard getimmerd naast een HBO opleiding bouwkunde en veel andere activiteiten. Grote festivals en eigen tracks... het is nooit verkeerd om dromen te hebben!